Denne erklæringen forteller deg hvilken informasjon vi samler inn når du besøker våre nettsider, formålet informasjonsinnhentingen, og hvordan du kan administrere dine innstillinger.

1  vi benytter informasjonskapsler

For å forbedre nettsidene og gjøre disse enklere å bruke, benytter vi såkalte «cookies» (informasjonskapsler). Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker på nettet, som også de fleste andre nettsider benytter. Disse samler informasjon hvordan besøkende navigerer på våre nettsider.

2  formål og bruk av informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler for å forbedre våre nettsider funksjonalitet og brukeropplevelse. Basert på informasjonskapslene vil vi utarbeide anonymisert nettstatistikk slik at vi på en bedre måte kan tilpasse våre tjenester. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

3  Hvilken informasjon samler vi inn?

Når du besøker strandenas.no registrerer vi ulik type informasjon om deg som bruker. Alle data vil imidlertid bli anonymisert når vi benytter dem, slik at vi ikke kan spore informasjonen tilbake til deg. Vi samler inn følgende informasjon:

  • Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende. IP-adressene maskeres ved at de tre siste sifrene fjernes. Dette gjør at IP-adressen er umulig å spore tilbake til deg.
  • Din web-adferd. Hvilke sider du besøker og hvor ofte.
  • Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem.

4  Hvilke informasjonskapsler benytter vi

Her ser du en oversikt over de som settes på norskradio-tv-museum.no

_ga Denne informasjonskapselen benyttes av Google Analytics til å samle inn informasjon om hvordan besøkende benytter vår nettside
_gid Denne informasjonskapselen benyttes av Google Analytics til å samle inn informasjon om hvordan besøkende benytter vår nettside
_gat Brukes for å begrense antall spørringer opp mot Google Analytics
_fr kryptert facebook ID og browser ID

 

I tillegg benytter vi Google Tag Manager som er et Tag Management System (du kan lese mer om dette her https://en.wikipedia.org/wiki/Tag_management_system), for å bestemme hvilke sporings- og markedsførings-verktøy som er aktivert på hvilke sider. Google Tag Manager i seg selv lagrer ikke data.

5  samtykke

Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan bruke slikt verktøy, med mindre du deaktiverer innstillinger for cookies i nettleseren din eller deaktiverer et verktøy ved å klikke på en opt out lenke. Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Informasjonskapslene som vi bruker kan ikke spre skadelige programmer eller skade din datamaskin på noen måte. Du kan lese mer om dette her:

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

6  KONTAKTINFORMASJON

Ta gjerne kontakt dersom du skulle ha noen ytterligere spørsmål.

Norsk Radio og Fjernsynsmuseum
Sjøbygdveien 827
7580 Selbu

Telefon: 92 25 32 61
E-post: E-mail: janerik@norskradiomuseum.no